Load System AB

Stockholms län

Information

556664-8332 är organisationsnummer för verksamheten Load System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Load System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Load System AB finns i.

Load System AB har varit registrerat sedan 2004-08-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Load System AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Load System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Load System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Load System AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6226495 eller genom brev på följande adress:
Färög. 33, 164 51, Kista

Bolaget ska sälja IT-system, företrädesvis hård- och mjukvara, med tillhörande tjänster, bedriva uthyrning av datorer (leasing), konsultationer inom dataområdet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Load System AB och det är Natanaelsson, Nils Tore som är född 1954 och har titeln VD, Natanaelsson, Nils Tore som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norström, Per Lars Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerin, Jan Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Kjell Enfred Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Quarnström, Kim Jonas Stefan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamotHermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,