CF Project, Norrtäljeån AB

Stockholms län

Information

556664-7573 är organisationsnummer för verksamheten CF Project, Norrtäljeån AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CF Project, Norrtäljeån AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som CF Project, Norrtäljeån AB finns i.

CF Project, Norrtäljeån AB har varit registrerat sedan 2004-08-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för CF Project, Norrtäljeån AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

CF Project, Norrtäljeån AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CF Project, Norrtäljeån AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CF Project, Norrtäljeån AB så kan ni göra det på telefon genom 0176-224890 eller genom brev på följande adress:
St. Brog. 8, 761 30, Norrtälje

Bolaget skall äga, förvalta och utveckla fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CF Project, Norrtäljeån AB och det är Fagerström, Åke Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alamaa, Kjell Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Johan Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Niring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,