Miljörivarna i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556662-9100 är organisationsnummer för verksamheten Miljörivarna i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljörivarna i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Miljörivarna i Stockholm AB finns i.

Miljörivarna i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2004-06-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljörivarna i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Miljörivarna i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Miljörivarna i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Miljörivarna i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-295700 eller genom brev på följande adress:
Dalhemsv. 47, 141 46, Huddinge

Bolaget ska utföra rivning, sanering, håltagning och övrig bygg- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare bedriva byggentreprenad, betonghåltagning och betongdemontering. Äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljörivarna i Stockholm AB och det är Tynong, Leif Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Bo Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Marcus Aage som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,