Biggles Aktiebolag

Stockholms län

Information

Biggles Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Biggles Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fagerström, Kerstin Birgitta My som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Bengt Arne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Biggles Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Biggles Aktiebolag på telefon 08-206655.

Bolaget skall bedriva utvecklingsarbete i offentliga och privata organisationer, IT-management- och förändringsarbete utveck- lingsarbete för grupper och individer, analys, utvärdering, utbildning och anledning inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Biggles Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Biggles Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Biggles Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Biggles Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Biggles Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Biggles Aktiebolag har 556662-3558 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.