Urban Kavéus AB

Stockholms län

Information

Urban Kavéus AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Urban Kavéus AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Urban Kavéus AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Urban Kavéus AB har haft sedan 2004-06-10. Urban Kavéus AB har funnits sedan och 2004-06-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Urban Kavéus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bokbindarv. 37, 129 34, Hägersten men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8292757.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Urban Kavéus AB Privat, ej börsnoterat.

Urban Kavéus AB har idag 556662-3012 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Urban Kavéus AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva datakonsultverksamhet inom områdena design och utveckling av programvara, systemdesign, systemkonfiguration, utbildning, projektledning och installation samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.Bolaget ska även bedriva transporttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Urban Kavéus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kavéus, Urban Bengt Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Anna som är född 1962 och har titeln Suppleant, Wagner, John Eric Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .