Absolutely Kids Scandinavia AB

Stockholms län

Information

556662-2709 är organisationsnummer för verksamheten Absolutely Kids Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Absolutely Kids Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Absolutely Kids Scandinavia AB finns i.

Absolutely Kids Scandinavia AB har varit registrerat sedan 2004-05-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Absolutely Kids Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

Absolutely Kids Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Absolutely Kids Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Absolutely Kids Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gethagsv. 10, 182 47, Enebyberg

Bolaget ska bedriva import och försäljning i kommision av leksaker samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Absolutely Kids Scandinavia AB och det är Khera, Navin Oliver som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Marsh, Kamni som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Dawidson Khera, Anna-Carin Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Höök, Mikael Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, Revisab som är född och har titeln Revisor,