Conside Solutions AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla och sälja programvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Conside Solutions AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Conside Solutions AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-05-11 så skapades Conside Solutions AB och verksamheten är har F-skattsedel Conside Solutions AB har haft det sedan 2004-06-10.

Conside Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-10

556662-1701 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Conside Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Conside Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 08-291707 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Conside Solutions AB är Norrgrann, Jens Kristoffer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrgrann, Frida som är född 1977 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, .