Fredan Två Fastighets AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fredan Två Fastighets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Fredan Två Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fredan Två Fastighets AB är momsregistrerat sedan2006-02-15 och har organisationsnummer 556661-6545.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fredan Två Fastighets AB på följande adress Sagav. 1, 181 32, Lidingö.

Fredan Två Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fredan Två Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: Jorius, Robert Daniel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jorius, Ingrid Catharina som är född 1971 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, äga fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.