Svenska Försäkringsfoto AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Försäkringsfoto AB. Det finns flera företag som liknar Svenska Försäkringsfoto AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svenska Försäkringsfoto AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-26 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-04-19 så har Svenska Försäkringsfoto AB varit registrerat och sedan 2005-05-26 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svenska Försäkringsfoto AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Svenska Försäkringsfoto AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sveav. 24, 111 57, Stockholm. Vi ni istället prata med Svenska Försäkringsfoto AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska tillhandahålla foton för försäkringsändamål, programutveckling i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Litens, Nils Olof som är född 1935 och har titeln Suppleant, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Svenska Försäkringsfoto AB har 556660-6603 som sitt organisationsnummer.