Arthrex Sverige AB

Stockholms län

Information

Arthrex Sverige AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Arthrex Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arthrex Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-26.

Arthrex Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-06. Men sedan 2004-08-26 så har Arthrex Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till HAMMARBY KAJ 16, 120 30, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arthrex Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55674440.

Stockholm arbetar för att företag som Arthrex Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arthrex Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva grossist- och detaljistförsäljning samt inköp, marknadsföring och distribution av medicinska produkter avsedda för ortopediska operationer, tillhandahålla service efter försäljning samt import och export av sådana produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare åta sig representation för inhemska eller utländska företag, som bedriver liknande verksamhet.

Firmatecknare för Arthrex Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arthrex Sverige AB och det är följande personer, Krupp, Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Onan, Geert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Ralf Algot som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Arthrex Sverige AB är 556659-3868.