Cesar Arkitekter CA AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cesar Arkitekter CA AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Cesar Arkitekter CA AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Cesar Arkitekter CA AB är momsregistrerat sedan2005-11-03 och har organisationsnummer 556659-3108.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-4418774 alternativt besöka eller skicka post till Cesar Arkitekter CA AB på följande adress Frescati Hagv. 12, 114 19, Stockholm.

Cesar Arkitekter CA AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-03.

I Cesar Arkitekter CA AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ankar, Helena Alexandra som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom arkitektur samt produktutveckling och projektledning i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.