Titta Display of Sweden AB

Stockholms län

Information

Titta Display of Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Titta Display of Sweden AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Titta Display of Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Titta Display of Sweden AB har haft sedan 2004-08-09. Titta Display of Sweden AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Titta Display of Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hillestalund, 610 75, Västerljung men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-211515.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Titta Display of Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Titta Display of Sweden AB har idag 556658-7498 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Titta Display of Sweden AB

Bolaget skall förmedla och upplåta reklamplatser på datorstyrda ljusskyltar, förmedla samt försälja datorstyrda ljusskyltar och därtill hörande tjänster och produkter, bedriva verksamhet inom underhållning och media samt verksamhet inom ekonomi och juridik.

I Titta Display of Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bexelius, Per Johan David som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bexelius, Kristina Louise som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Bexelius, Ann-Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bexelius, Per Olov som är född 1949 och har titeln Suppleant, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.