Hollies Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

556657-5840 är organisationsnummer för verksamheten Hollies Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hollies Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Hollies Trading Aktiebolag finns i.

Hollies Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hollies Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Hollies Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hollies Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hollies Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6141850 eller genom brev på följande adress:
Fryksdalsbacken 16, 123 43, Farsta

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, skor och accessoarer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hollies Trading Aktiebolag och det är Elmoznino, Elihu som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lakhlifi, Sidi Ali som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Olofson, Patrik Anders som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor,