Inquiry Financial Europe AB

Stockholms län

Information

Inquiry Financial Europe AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Inquiry Financial Europe AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Inquiry Financial Europe AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Inquiry Financial Europe AB har haft sedan 2004-09-23. Inquiry Financial Europe AB har funnits sedan och 2004-09-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Inquiry Financial Europe AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustavslundsv. 137, 167 51, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55118200.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Inquiry Financial Europe AB Privat, ej börsnoterat.

Inquiry Financial Europe AB har idag 556657-0445 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Andersson, Erik John Daniel -Hultin, Hans Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Inquiry Financial Europe AB

Bolaget skall bedriva utveckling av programvara, konsultation och produktutveckling inom finanssektorn, samt handel och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Inquiry Financial Europe AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Maymann, Philip som är född 1965 och har titeln VD, Hultin, Hans Stefan som är född 1979 och har titeln Vice VD, Maymann, Philip som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultin, Hans Stefan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultin, Hans Georg som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik John Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamotFredriksen, Öystein som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Robin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.