Red Sails AB

Stockholms län

Information

556656-9439 är organisationsnummer för bolaget Red Sails AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Red Sails AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Red Sails AB finns i.

Red Sails AB har varit registrerat sedan 2004-03-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Red Sails AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Red Sails AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Red Sails AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Red Sails AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5408171 eller genom brev på följande adress:
Törnrosv. 54, 181 61, Lidingö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom media främst inom rörlig media, samt författa text och musik ävensom producera musik och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Red Sails AB och det är Härnström, Rolf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carnell, Per Ingvar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,