Public Speaking Sthlm AB

Stockholms län

Information

556656-9421 är organisationsnummer för bolaget Public Speaking Sthlm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Public Speaking Sthlm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Public Speaking Sthlm AB finns i.

Public Speaking Sthlm AB har varit registrerat sedan 2004-03-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Public Speaking Sthlm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-15.

Public Speaking Sthlm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Public Speaking Sthlm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Engström, Jan Magnus

Vill ni komma i kontakt med Public Speaking Sthlm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6448485 eller genom brev på följande adress:
Götg. 11, 116 46, Stockholm

Bolaget skall bedriva kommunikation, marknadsföring samt konstnärlig verksamhet, journalistik, översättning och fotografering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Public Speaking Sthlm AB och det är Engström, Jan Magnus som är född 1973 och har titeln VD, Engström, Jan Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Mats Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlin, Carl Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor