Bengt Lavö AB

Stockholms län

Information

556656-4513 är organisationsnummer för verksamheten Bengt Lavö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Lavö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Bengt Lavö AB finns i.

Bengt Lavö AB har varit registrerat sedan 2004-02-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Lavö AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bengt Lavö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bengt Lavö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bengt Lavö AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4417455 eller genom brev på följande adress:
Drakskeppsv. 13 B, 183 63, Täby

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet med inriktning på mag- och tarmsjukdomar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Lavö AB och det är Lavö, Bengt Johan Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lavö, Anna Viktoria Henriette som är född 1983 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,