Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-18.

Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-02-13. Men sedan 2004-03-18 så har Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torsvi Slaktebo, 745 99, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsmäkleri, handel med värdepapper, förvaltning & handel med fastigheter, fiskeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB och det är följande personer, Loberg, Mats Åke som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Curt Erik Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats Loberg Konsult & Förvaltning AB är 556656-0792.