Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag ska trivas.

Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets skall bedriva mekanisk verkstad, svarvning - fräsning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7223563.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Kaloczi, Laszlo som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Deli, Eva som är född 1969 och har titeln Suppleant, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Laurell Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Litex Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556656-0313 som sitt organisationsnummer.