Trust Music AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva artistförmedling, genomföra musikaliska och kulturella framträdanden samt bedriva marknadsföring och konsulttjänster i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trust Music AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Trust Music AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-01-26 så skapades Trust Music AB och företaget är har F-skattsedel Trust Music AB har haft det sedan 2004-05-13.

Trust Music AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

556654-7476 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Trust Music AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Trust Music AB så går det att nå dem via telefon på 08-4640700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trust Music AB är Irkha, Ivetta som är född 1969 och har titeln Extern VD, Rasch, Carl August Leif som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Kerstin Sigrid Lillemor som är född 1951 och har titeln Suppleant, Borg, Liz Maria som är född 1957 och har titeln Revisor, Dale, Helena som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.