Möbelgården i Märsta AB

Stockholms län

Information

Möbelgården i Märsta AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Möbelgården i Märsta AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Möbelgården i Märsta AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-05-28.

Möbelgården i Märsta AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-26. Men sedan 2004-06-03 så har Möbelgården i Märsta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Husby, 195 91, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möbelgården i Märsta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7206962.

Stockholm arbetar för att bolag som Möbelgården i Märsta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möbelgården i Märsta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva möbelförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möbelgården i Märsta AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möbelgården i Märsta AB och det är följande personer, Puolusmäki, Tuire Kristiina som är född 1953 och har titeln VD, Puolusmäki, Tuire Kristiina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Laitinen, Soini Patrice som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundman, Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor.Lundmans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Möbelgården i Märsta AB är 556654-7401.