Maro Fastighet AB

Stockholms län

Information

556652-3220 är organisationsnummer för bolaget Maro Fastighet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maro Fastighet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Maro Fastighet AB finns i.

Maro Fastighet AB har varit registrerat sedan 2003-12-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maro Fastighet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

Maro Fastighet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maro Fastighet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Maro Fastighet AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-12005 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter som används huvudsakligen för arkivering samt äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Maro Fastighet AB och det är Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Bo Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahle, Erik Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Litens Agerbjer, Carl Johan Marcus som är född 1987 och har titeln Suppleant, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,