GEP Group AB

Stockholms län

Information

556651-8238 är organisationsnummer för företaget GEP Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GEP Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som GEP Group AB finns i.

GEP Group AB har varit registrerat sedan 2003-11-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för GEP Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-29.

GEP Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GEP Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gedeborg, Glenn Dennis -Sjölin, Pär-Jonas Gustaf

Vill ni komma i kontakt med GEP Group AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7100331 eller genom brev på följande adress:
Kavalleriv. 24, 174 58, Sundbyberg

Bolaget skall sälja konsulttjänster inom teknik avseende konstruktion, beräkning och tillverkning för industriella anläggnings- och installationsprojekt. Sälja konsulttjänster avseende riskanalyser och projektledning av industriella anläggnings- och installationsprojekt. Partihandel med gasrelaterad utrustning. Utbildning avseende personsäkerhet inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GEP Group AB och det är Sjölin, Pär-Jonas Gustaf som är född 1952 och har titeln VD, Sjölin, Pär-Jonas Gustaf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gedeborg, Glenn Dennis som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölin, Pär Joakim som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor