Tribeca Asset Management AB

Stockholms län

Information

556651-5259 är organisationsnummer för verksamheten Tribeca Asset Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tribeca Asset Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Tribeca Asset Management AB finns i.

Tribeca Asset Management AB har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tribeca Asset Management AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tribeca Asset Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tribeca Asset Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tribeca Asset Management AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Flemingg. 11, 112 26, Stockholm

Bolaget ska bedriva managementverksamhet samt värdepappershandel, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tribeca Asset Management AB och det är Holmström, Jan Lennart Roger som är född 1966 och har titeln VD, Holmström, Jan Lennart Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Maj-Lise Berit Teresia som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor