K & L Design och Konsult AB

Stockholms län

Information

556650-5557 är organisationsnummer för företaget K & L Design och Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K & L Design och Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som K & L Design och Konsult AB finns i.

K & L Design och Konsult AB har varit registrerat sedan 2003-10-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för K & L Design och Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-26.

K & L Design och Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K & L Design och Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med K & L Design och Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-361466 eller genom brev på följande adress:
Köpenhamnsg. 10, 164 42, Kista

Bolaget skall bedriva teknisk konsulting och projektledning inom IT samt bedriva konstnärlig verksamhet främst inom måleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva verksamhet inom fotografering och närstående verksamhet, finslöjd och snickerier samt handel med och förvaltning av aktier, andelar och andra värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med K & L Design och Konsult AB och det är Svanberg, Lars Robert Emanuel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedlin, Kerstin Margareta Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,