Fastighets AB Kungsbroplan

Stockholms län

Information

Fastighets AB Kungsbroplan är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Kungsbroplan finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Kungsbroplan är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-12.

Fastighets AB Kungsbroplan som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-10-13. Men sedan 2004-02-12 så har Fastighets AB Kungsbroplan varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flemingg. 7, 112 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Kungsbroplan så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6571000.

Stockholm arbetar för att företag som Fastighets AB Kungsbroplan ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Kungsbroplan. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Kungsbroplan är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Lars Hugo -Björnberg Bäcklander, Anne Charlotte -Hägg Svärdman, Ylva Monica -Rudbert, Per-Arne -Åsbjer, Sten Torsten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Kungsbroplan och det är följande personer, Rudbert, Per-Arne som är född 1954 och har titeln VD, Rudbert, Per-Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Hugo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg Bäcklander, Anne Charlotte som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg Svärdman, Ylva Monica som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsbjer, Sten Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot.KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Brandt, Knut Jan-Ove som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Kungsbroplan är 556650-5011.