AB Joh. Palmgren

Stockholms län

Information

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva verksamhet avseende handel med skodon, lädervaror, väskor och accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Joh. Palmgren vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är AB Joh. Palmgren ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-10-08 så skapades AB Joh. Palmgren och bolaget är har F-skattsedel AB Joh. Palmgren har haft det sedan 2004-03-25.

AB Joh. Palmgren är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-01

556650-3628 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är AB Joh. Palmgren Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AB Joh. Palmgren så går det att nå dem via telefon på 08-6679040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Joh. Palmgren är Herre, Cecilia Catharina som är född 1964 och har titeln VD, Herre, Cecilia Catharina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterin, John Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frunck, Ulla Catharina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.