Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB

Stockholms län

Information

Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tillverkarv. 8, 187 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7580317.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB Privat, ej börsnoterat.

Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB har idag 556650-0053 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB

Bolaget skall bedriva försäljning, projektering och konsult- uppdrag inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Prefab Hus i Trä och Betong Skandinavien AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Mats Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljas, Sven Mattias som är född 1979 och har titeln Suppleant, .