Munga Spannmålshandel AB

Stockholms län

Information

Munga Spannmålshandel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Munga Spannmålshandel AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Munga Spannmålshandel AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Munga Spannmålshandel AB har haft sedan 2003-12-04. Munga Spannmålshandel AB har funnits sedan och 2003-12-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Munga Spannmålshandel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Arsenalsg. 2, 111 47, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6791350.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Munga Spannmålshandel AB Privat, ej börsnoterat.

Munga Spannmålshandel AB har idag 556649-0370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rapp, Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Munga Spannmålshandel AB

Bolaget skall bedriva handel med spannmål, andra jordbruks- produkter och därmed förenlig verksamhet.

I Munga Spannmålshandel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berndtsson, Carl Henrik som är född 1964 och har titeln VD, Berndtsson, Carl Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Johan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rapp, Marianne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Anna Gabriella som är född 1973 och har titeln Revisor, Stjernström, Alf Kenneth som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .