Gotska Fastighets AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggande av hus, fastighetsförsäljning, lokalförmedling, konsultverksamhet inom området utveckling av fast egendom, äga och förvalta fast och lös egendom, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gotska Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Gotska Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-09-26 så skapades Gotska Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Gotska Fastighets AB har haft det sedan 2004-03-04.

Gotska Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-04

556648-9372 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Gotska Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gotska Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-4426960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gotska Fastighets AB är Dahlström, Knut Anders som är född 1966 och har titeln VD, Dahlström, Knut Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Torsten Efraim som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlström, Eva Katrin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.