Mälarborgen AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tjänste- och uppdrag inom administration och ekonomi: bokföring och redovisning, löneadministration, reception, allt inom kontor och telefonväxel. Hjälp inom data: datateknisk support, felsökningar, installera programmen. Lager: varumottagning, orderplockning, transporter samt förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälarborgen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Mälarborgen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-10-13 så skapades Mälarborgen AB och verksamheten är har F-skattsedel Mälarborgen AB har haft det sedan 2004-06-24.

Mälarborgen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-24

556648-8085 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Mälarborgen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mälarborgen AB så går det att nå dem via telefon på 08-971891 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Habir, Ida Svea Katrina -Laitamaa, Tilla Jossifowna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälarborgen AB är Habir, Ida Svea Katrina som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Laitamaa, Tilla Jossifowna som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Georg som är född 1945 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .