Brim Holding AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga aktier och bedriva kapitalförvaltning samt äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brim Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Brim Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-09-06 så skapades Brim Holding AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556648-4332 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Brim Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brim Holding AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Claesson, Helene Margareta -Kruuse, Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brim Holding AB är Claesson, Helene Margareta som är född 1972 och har titeln VD, Claesson, Helene Margareta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruuse, Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Croon, Ulf Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Croon, Ulf Elof Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Enderlein, Fredrik Lars som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotÖijermark, Carl Rikard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.