Cephyr AB

Stockholms län

Information

Cephyr AB är ett företag som finns i Stockholm. I Cephyr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mindus, David Gustaf som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cephyr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cephyr AB på telefon 08-54583540.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag äga, förvalta och driva handel med fast egendom och lös egendom och värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cephyr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Cephyr AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cephyr AB innehar ej F-skattsedel och Cephyr AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cephyr AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Cephyr AB har 556646-0753 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.