Förmånsoptimering i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Förmånsoptimering i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Förmånsoptimering i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Förmånsoptimering i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Förmånsoptimering i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förmånsoptimering i Stockholm AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom försäkrings- och finansområdet, förmedling av försäkringar och finansiella tjänster, försäkringsmäkleri och därmed förenlig verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förmånsoptimering i Stockholm AB inte är momsregistrerat.

Idag är Förmånsoptimering i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Förmånsoptimering i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4192109.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Förmånsoptimering i Stockholm AB är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Förmånsoptimering i Stockholm AB har 556645-7445 som sitt organisationsnummer.