Cooling Control i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Cooling Control i Eskilstuna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Cooling Control i Eskilstuna AB är ett av dem. Statusen för Cooling Control i Eskilstuna AB är att Bolaget är aktivt.

Cooling Control i Eskilstuna AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-08. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Cooling Control i Eskilstuna AB ska trivas.

Cooling Control i Eskilstuna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva: 1. försäljning och utförande av energibesparande installationslösningar för fastigheter 2. styr- och reglerentreprenader för fastigheter 3. annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cooling Control i Eskilstuna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Cooling Control i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Cooling Control i Eskilstuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Cooling Control i Eskilstuna AB är Pettersson, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Pettersson, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Yngve som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Berit Annika Gertrud som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Cooling Control i Eskilstuna AB har 556645-1547 som sitt organisationsnummer.