Zetes Holdings AB

Stockholms län

Information

Zetes Holdings AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Zetes Holdings AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zetes Holdings AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Zetes Holdings AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Zetes Holdings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Zetes Holdings AB Privat, ej börsnoterat.

Zetes Holdings AB har idag 556644-0250 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Zetes Holdings AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, fyllning och förpackning inom den kemisk-tekniska tillverkningsindustrin, äga och förvalta aktier i dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

I Zetes Holdings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karapancsev, Georgi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Kimber, Jonathan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, af Jochnick, Robert Jonas Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .