KASAB Mattson AB

Stockholms län

Information

KASAB Mattson AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som KASAB Mattson AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KASAB Mattson AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-05-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Larsbergstorget 4, 181 39, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KASAB Mattson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6133500.

Stockholm arbetar för att företag som KASAB Mattson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KASAB Mattson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall äga aktier och andelar i fastighetsägande bolag ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KASAB Mattson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KASAB Mattson AB och det är följande personer, Lindstedt, Jan Erik som är född 1945 och har titeln VD, Lindstedt, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattson, Ann-Sofie Charlotta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarne, Kerstin Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för KASAB Mattson AB är 556643-9310.