Aktiv Byggledning i Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg- och projektledning och konsultationer inom bygg- och fastighetsbranschen, förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiv Byggledning i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Aktiv Byggledning i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-04-24 så skapades Aktiv Byggledning i Sverige AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Aktiv Byggledning i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-15

556643-8635 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Aktiv Byggledning i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiv Byggledning i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiv Byggledning i Sverige AB är Johansson, Nils Åke som är född 1960 och har titeln VD, Johansson, Nils Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åke Gunnar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Persson, Nils Rune som är född 1939 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.