Format Måhlén AB

Stockholms län

Information

Format Måhlén AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Format Måhlén AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Format Måhlén AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Format Måhlén AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Format Måhlén AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsv. 52, 181 31, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8605615.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Format Måhlén AB Privat, ej börsnoterat.

Format Måhlén AB har idag 556642-2720 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Format Måhlén AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att förmedla befintliga produkter eller mot beställning specialtillverka unika lösningar för just den kunden, boendet eller lokalen såsom elementskydd, infällda garderober och ljuslösningar. Inredningsdesign,stylist, läghetsrenoveringar, husbyggnation, projektledning och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga fast och lös egendom varmed ingår ägande av andra bolag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Format Måhlén AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Måhlén, Karl Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Måhlén, Eva Charlotta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nordgaard, Per Ingvar som är född 1957 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .