Farmatodo International AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Farmatodo International AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Farmatodo International AB är ett av dem. Statusen för Farmatodo International AB är att Bolaget är aktivt.

Farmatodo International AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Farmatodo International AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av medicin och hygienartiklar och som holdingbolag även förvärva och äga andelar i svenska och utländska bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Farmatodo International AB inte är momsregistrerat.

Idag är Farmatodo International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Farmatodo International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Farmatodo International AB är Isaac, Armando José Zubilaga som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Leijonhufvud, Eld Axel Hansson S som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliestierna, Maria Anna Elisabeth som är född 1980 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Mivell, Pär Thomas Ingvar som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Farmatodo International AB har 556641-8496 som sitt organisationsnummer.