PM Plast AB

Stockholms län

Information

PM Plast AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som PM Plast AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PM Plast AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-02-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till LJUSSLINGAN 26, 120 31, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PM Plast AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6449485.

Stockholm arbetar för att bolag som PM Plast AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PM Plast AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utveckla, konstruera, tillverka, installera och marknadsföra plastprodukter samt bedriva förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PM Plast AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PM Plast AB och det är följande personer, Krasznai, Robert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt-Olof som är född 1948 och har titeln Suppleant, Normann, Lena Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PM Plast AB är 556641-0022.