BeWi Consulting AB

Stockholms län

Information

BeWi Consulting AB är ett företag som finns i Stockholm. I BeWi Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Lars Tommie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikberg, Gurli Anna Märta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BeWi Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BeWi Consulting AB på telefon 08-318076.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom fastighetsområdet, bedriva export och import av bygg- och inredningsmaterial, sportutrustning, möbler samt miljö accessoarer. Köp och försäljning och uthyrning av fastigheter, handel med värdepapper. Uthyrning av idrotts- och friluftsutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BeWi Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

BeWi Consulting AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BeWi Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och BeWi Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BeWi Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BeWi Consulting AB har 556640-5345 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.