Tofft Förvaltning AB

Stockholms län

Information

556640-2862 är organisationsnummer för verksamheten Tofft Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tofft Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Tofft Förvaltning AB finns i.

Tofft Förvaltning AB har varit registrerat sedan 2003-02-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tofft Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tofft Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tofft Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tofft Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7512040 eller genom brev på följande adress:
Haukadalsg. 12, 164 40, Kista

Bolaget skall bedriva äga och förvalta aktier och andelar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tofft Förvaltning AB och det är Tofft, Klas Anders som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Tofft, Kerstin Elisabet som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, LE Gussander Ekonomiservice Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,