Christoffer von Reis Entertainment AB

Stockholms län

Information

556640-0924 är organisationsnummer för företaget Christoffer von Reis Entertainment AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christoffer von Reis Entertainment AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Christoffer von Reis Entertainment AB finns i.

Christoffer von Reis Entertainment AB har varit registrerat sedan 2003-04-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christoffer von Reis Entertainment AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Christoffer von Reis Entertainment AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christoffer von Reis Entertainment AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Christoffer von Reis Entertainment AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4975389 eller genom brev på följande adress:
Fryxellsg. 1, 114 25, Stockholm

Bolaget skall bedriva regiarbete inom reklamfilm samt konsultverksamhet inom reklamfilm och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christoffer von Reis Entertainment AB och det är von Reis, Christofer som är född 1974 och har titeln VD, von Reis, Christofer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, von Reis, Jens Gustaf som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,