STELIT AB

Stockholms län

Information

STELIT AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som STELIT AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

STELIT AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-04-03.

STELIT AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-01-21. Men sedan 2003-04-03 så har STELIT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blåsutv. 18, 121 36, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på STELIT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6495916.

Stockholm arbetar för att verksamheter som STELIT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för STELIT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva installation och service av el, tele, data, styr- och regler och automation, maskinreparationer och ombyggnader samt konsultationer inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för STELIT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till STELIT AB och det är följande personer, Fredriksson, Jan Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Sven Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Higberg, Anna Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Kytökangas Olsson, Leena Hannele som är född 1966 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för STELIT AB är 556638-7600.