Dyklaget Sweden AB

Stockholms län

Information

Dyklaget Sweden AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Dyklaget Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dyklaget Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-06.

Dyklaget Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-01-09. Men sedan 2003-03-06 så har Dyklaget Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skeviksstrandsv. 53, 134 32, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dyklaget Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-59333.

Stockholm arbetar för att företag som Dyklaget Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dyklaget Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva dykarbeten, båttransporter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dyklaget Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dyklaget Sweden AB och det är följande personer, Ekfeldt, Lars Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekfeldt, Inger Lena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Dyklaget Sweden AB är 556637-8500.