Human Partner i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Human Partner i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Human Partner i Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Human Partner i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Human Partner i Stockholm AB har haft sedan 2003-01-23. Human Partner i Stockholm AB har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Human Partner i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KOMMENDÖRSGATAN 37, 114 58, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6892710.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Human Partner i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Human Partner i Stockholm AB har idag 556636-8345 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Human Partner i Stockholm AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personalutveckling, organisationsutveckling samt personalrekrytering och därmed förenlig verksamhet.

I Human Partner i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ryer, Kerstin Pia som är född 1948 och har titeln VD, Ryer, Kerstin Pia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryer, Bo Ingvar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .