Hopikan AB

Stockholms län

Information

Hopikan AB är ett företag som finns i Stockholm. I Hopikan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göthe, Lennart Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, Pia-Mari Elisabet Martina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hopikan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hopikan AB på telefon 08-7773338.

Bolaget skall bedriva coaching i verksamheter inom försäljning, marketing och tjänsteförmedling genom nätverkande arbete och tillhandahållande av ledarskap, struktur och utveckling av team ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hopikan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hopikan AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hopikan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och Hopikan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hopikan AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hopikan AB har 556636-7669 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.