Cross Communication Improve AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta aktier i dotter- och intressebolag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cross Communication Improve AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Cross Communication Improve AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2003-01-02 så skapades Cross Communication Improve AB och företaget är har F-skattsedel Cross Communication Improve AB har haft det sedan 2003-04-03.

Cross Communication Improve AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-10

556636-6919 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Cross Communication Improve AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cross Communication Improve AB så går det att nå dem via telefon på 08-41096100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cross Communication Improve AB är Lindell, Bo Lennart Mattias som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Juserius, Hans Håkan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Grundvall, Björn Erland Alfred som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .