Rom Equity Partners AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rom Equity Partners AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Rom Equity Partners AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Rom Equity Partners AB är momsregistrerat sedan2003-08-04 och har organisationsnummer 556636-5911.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-204632 alternativt besöka eller skicka post till Rom Equity Partners AB på följande adress Dalag. 5, 111 23, Stockholm.

Rom Equity Partners AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-07-23.

I Rom Equity Partners AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundqvist Osmund, Anna Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta värdepapper och fastigheter, konsultverksamhet inom finansiell rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.